tag:blogger.com,1999:blog-8926580942597270843.post31605554189287210..comments2023-06-27T17:03:49.434+03:00Comments on .: Tofukirja Kodin kuvalehdessäMariannen Makumaailmahttp://www.blogger.com/profile/03233563616087369666noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8926580942597270843.post-27287890834751047322010-06-28T14:08:31.937+03:002010-06-28T14:08:31.937+03:00Luin tänään Iltalehdestä että suosittelet soijaker...Luin tänään Iltalehdestä että suosittelet soijakerman käyttöä. Oletko koskaan katsonut tuoteselostetta? Miksi tärkkelystä ja siirappia? Kyllä aito kerma on aina aitoa kermaa, varsinkin kun eläinrasvat on uusimmissa tutkimuksissa todettu terveellisiksi.<br /><br />Vesi, kuoritut soijapavut (4%), kasviöljy, muunnetut tärkkelykset: tapioka ja maissi , fruktoosi-glukoosisiirappi, emulgointiaineet: E473 ja lesitiinit, stabilointiaineet: ksantaanikumi, guarkumi ja karrageeni, merisuola, aromi, hapettumisenestoaine: tokoferoliuute.kj.mattilahttps://www.blogger.com/profile/13951846177849510110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8926580942597270843.post-48580300010437370292010-06-13T11:13:58.617+03:002010-06-13T11:13:58.617+03:00Mahtavaa - onneksi jotkut hyvät asiat pysyvät '...Mahtavaa - onneksi jotkut hyvät asiat pysyvät 'muodissa' :)Inkahttps://www.blogger.com/profile/00867088976201070921noreply@blogger.com