tag:blogger.com,1999:blog-8926580942597270843.post8768184335404436231..comments2023-06-27T17:03:49.434+03:00Comments on .: Leivonpas leipää keittiön lämpimäksiMariannen Makumaailmahttp://www.blogger.com/profile/03233563616087369666noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8926580942597270843.post-15669934185202889222010-11-22T13:04:05.783+02:002010-11-22T13:04:05.783+02:00Hei! Ei tarvitse syödä siltä istumalta, mutta mure...Hei! Ei tarvitse syödä siltä istumalta, mutta murenee kyllä helpommin kuin vehnäleipä - melko mureaa siis :) Siinä missä vehnäsestä saattaa tulla kovaa vehnän sitovuuden vuoksi. Öljyä myös kannattaa käyttää enemmän kuin jos leipoisi vehnään. Ei tartu niin pahasti käsiin sekä maultaan on parempi. Parhaimmillaan peruna-riisijauho-sekoitus on makeissa leivonnaisissa, sillä riisi on itsessään makeahko. Käytän usein gluteenittomien rieskojen ja leipien leipomisessa aurinkokuivattujen tomaattien öljyä. Se tekee ihanan maun ja värin <3Mariannen Makumaailmahttps://www.blogger.com/profile/03233563616087369666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8926580942597270843.post-35523841482091626732010-11-22T11:32:47.063+02:002010-11-22T11:32:47.063+02:00Hei! Mielenkiintoista! Mielikuvitukseni ei oikein ...Hei! Mielenkiintoista! Mielikuvitukseni ei oikein osaa määrittää, miltä maistuisi pelkkiin peruna- tai riisijauhoihin tehty leipä.. Tekee mieli kokeilla, vaikka ei gluteenitonta tarvitsisikaan tehdä. Minkä tyyppinen leipä tämä on, pitääkö se syödä kutakuinkin "siltä istumalta", kuivuuko helposti?TiVhttps://www.blogger.com/profile/13949246372616338528noreply@blogger.com