Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Ihanuuksien Omena-Inkiväärihillo

eli maailman paras omenahillo maailman parhaalta siskolta
G L V

6 l kattilallinen siemenkodattomia, kuorellisia omenalohkoja
noin 2 dl vettä

1 kg hillosokeria
2 tl inkiväärijauhetta
  1. Keitä omenalohkot ja vesi kasaan. Soseuta. Jos haluat hilloosi omenasattumia, sekoita vain isolla kauhalla.
  2. Lisää noin hillosokeri ja inkiväärijauhe.
  3. Jos pakastat hillon, voit käyttää sokeria ½ ohjeen määrästä - myös tavallinen sokeri käy. 
  4. Purkittaessasi hillon, toimi kriikunaohjeen mukaisesti.