Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 29. heinäkuuta 2010

Paavon nuudeli-tofupläjäys

 
















2 hengelle
L V

1 pkt (270g) Soyan marinoitua tofua
oliiviöljyä
1 pkt kananmunattomia nuudeleita
2 tl currya
1 tl rouhittua mustapippuria
ripsaus tabascoa
  1. Paloittele marinoitu tofu ja ruskista se oliiviöljyssä syvällä pannulla.
  2. Keitä samalla pussillinen kananmunattomia nuudeleita kattilassa. Kaada valutetut nuudelit pannulle.
  3. Sekoita nuudelit ja tofupalat keskenään ja paista hetki. Mausta. 
  4. Koristele chilillä tai yrteillä. Voilà! Paavon nuudeli-tofupläjäys on valmis tarjottavaksi.   
Ohje Kia Heroldin ja Marianne Kiskolan keittokirjasta: "Kuuluisa kasviskeittokirja 2" (Animalia 2005) 
Reseptin alkuperä: Paavo Arhinmäki