Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 17. syyskuuta 2010

Aprikoosi-anis-keksit


















G L 

50 g margariinia
½ dl reilun kaupan sokeria
½ dl aprikoosimarmeladia
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl anista
2 dl neljän viljan hiutaleita tai kaurahiutaleita
1 luomukananmuna
  1. Säädä uuni 200 asteeseen. 
  2. Sulata margariini ja sekoita kaikki ainekset hyvin joukkoon. 
  3. Nosta lusikalla taikinasta keksejä leivinpaperille uunipellille.
  4. Paista uunissa 5-7 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä ennen kuin nostat leivinpaperilta.