Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Juustokakun valmistuksen aakkoset

 
















Resepti löytyy tuolta aiemmista ohjeista - ja onkin jumalainen - mutta annan tässä ihan käytännön vinkkejä.
Helpotat leipomisen jälkeistä elämääsi, kun murskaat pohjakeksit ja pähkinät muovipussin sisällä:


















Keksin- ja pähkinän murut kaadetaan irtopohjavuokaan, jonka pohjalle on leikattu leivinpaperi muotoon.
Sitten kaadetaan sulatettu margariini muruseoksen päälle tasaisesti. On hyvä, jos margariinisula on vielä lämmintä, niin se imeytyy paremmin.