Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Lämmittävä kaakao

Maryn lämmittävä kaakao elämän tuuliin


50 g reilun kaupan tummaa suklaata (70%)
4½ dl kauramaitoa tai luomumaitoa

Lisäksi:
Suklaaraastetta

Makeutukseen:
Reilun kaupan hunajaa

1) Pilko suklaa. Kuumenna maito ja sekoita siihen suklaa.
2) Raasta suklaata koristeeksi kaakaoon.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti