G L
150 g reilun kaupan tummaa suklaata
2 rkl reilun kaupan hunajaa
1 rkl margariinia
100 g margariinia
2 dl sokeria
3 luomukananmunaa
2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 dl ananasmehua
100 g taateleita
1 dl rusinoita
3 rkl appelsiinihilloa
1 dl kookoshiutaleita
- Säädä uuni 180 asteeseen.
- Sulata suklaa hunajan ja margariinin kanssa vesihauteessa.
- Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat ja vaahdota.
- Sekoita leivinjauhe perunajauhoihin ja lisää taikinaan. Vatkaa varovasti jauhot vaahdon joukkoon.
- Levitä leivinpaperi uunivuokaan, esim. lasagne-vuokaan. Kaada taikina paperin päälle levyksi.
- Paista 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Valmista sillä välin täyte: Mittaa mehu kattilaan ja paloittele taatelit joukkoon. Poista taateleista kivet, jos niitä on. Lisää rusinat, appelsiinihillo ja kookoshiutaleet. Kiehauta miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia, kunnes seos sakenee.
- Jaa kakkulevy kahtia ja levitä toisen päälle taateliseos.
- Nosta toinen kakkulevy päälle ja ripottele päälle tomusokeria. Halutessasi koriste suklaalastuilla tai appelsiininkuorisuikaleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti