G L V
1 l suppilovahveroita tai muita sieniä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
2 rkl margariinia tai voita
2 rkl vehnä- tai riisijauhoa
1 rkl kuivattua rakuunaa
8 dl vettä
1 tl rouhittua mustapippuria
1 kasvisliemikuutio
250 g voimakasta koskenlaskija-juustoa tai soijasulatejuustoa
1 prk (250ml) luomukermaa tai soijakermaa
- Puhdista sienet.
- Kuori ja silppua sipulit ja valkosipuli.
- Kuumenna kasari ja höyrytä kosteus sienistä.
- Kuumenna margariini paksupohjaisessa kattilassa ja kuullota sipulisilppu. Lisää sienet.
- Lisää jauhot ja sekoita hyvin.
- Lisää rakuuna, vesi, mustapippuri ja murenna joukkoon kasvisliemikuutio.
- Keitä hiljalleen 20 minuuttia, sekoitellen.
- Lisää sulatejuusto, lämmitä ja tarjoile leivän kera.