Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Cashew-taatelit


Aivan mainio ja uskomattoman helppo Joulupöydän halutuin herkku ovat cashew-taatelit. Halutessasi niistä karkkimaisia, voit dipata ne sulatettuun tummaan suklaaseen ja ihana Itämaiden herkku on valmis!

G L V
luomutaateleita
reilun kaupan cashewpähkinöitä
reilun kaupan tummaa suklaata (kaakaota 70%) 

  1. Työnnä jokaiseen taateliin yksi iso kokonainen cashewpähkinä. 
  2. Sulata vesihauteessa tumma suklaa ja dippaa taatelipähkinät sulassa suklaassa. Voit myös valuttaa suklaan taateleiden päälle leivinpaperin päällä, antaa jäähtyä ja kuivahtaa - ja herkku on valmis.  
  3. Näistä saat myös maistuvia joululahjoja naapureille, läheisille ja ystäville.