Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 21. heinäkuuta 2011

Kukkakaali-nuudeliwok













L V
1 tuore kukkakaali
2 tuoretta sipulia varsineen
4 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
1 pkt marintoitua tofua
1 tuore chili
2 tomaattia
1 rkl teriyakimarinaadikastiketta
1 rkl currytahnaa
1 rkl sitruunaruohotahnaa
2 pkt nuudeleita 
  1. Paloittele ja höyrytä kukkakaali.  
  2. Kuori ja silppua sipulit ja valkosipulit.  
  3. Kuutioi tofu.
  4. Poista chilistä kanta ja siemenet. 
  5. Poista tomaateista kannat ja kuutioi pieneksi.
  6. Kuullota rypsiöljyssä sipulit. Lisää mausteet.
  7. Lisää tofu, chili ja tomaatit sekä kukkakaalin palat. Anna hautua.
  8. Kiehauta ja valuta nuudelit.
  9. Lisää nuudelit kasvisten joukkoon.