Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Marjajäädyke


















G L

2 dl kauravaniljakastiketta
1 pkt (à 300g) pehmeää tofua
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
½ l tuoreita tai pakastettuja marjoja
  1. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi ja lisää tofu samalla vatkaten. 
  2. Lisää sokerit ja marjat.
  3. Jäädytä seos jäädykevuokaan tai pakastamisen kestävään kakkuvuokaan. Voit käyttää myös pieniä annosvuokia.
  4. Nosta jäädyke pakastimesta hieman ennen tarjoilua. 
Ohjeeni on julkaistu ET-lehdessä tammikuussa 2011.