Marianne Kiskolan ruokablogi
Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.
Tiedostavan kokin oivallukset
perjantai 31. joulukuuta 2010
Uudenvuoden juhlajuoma
Meillä juodaan juhlajuomana uutena vuonna kuplivaa, sokeritonta Amé-juomaa, joka sopii koko perheelle alkoholittomuutensa vuoksi. Usein teen siten, että laitan jäisiä punaherukoita tai mansikoita lasin pohjalle ja sitten kaadan kuplivaa siihen päälle. Suosikkimme on rose, mutta kaikki toimivat tyylikkäästi.
HYVÄÄ JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2011 KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE!! Tulkoon toiveenne tosiksi ja elämänne eheäksi, onnelliseksi ja täydeksi. Lämpimästi toivoen, Marianne
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)