G L V
Mausta kasviswokki seesamiöljyllä. Jos haluat ruokaisamman wokin, lisää tofua, kanaa tai lihaa.
Peukalon kokoinen pala tuoretta inkivääriä
3 valkosipulinkynttä
Nippu kevätsipulin varsia
2 kesäkurpitsaa
2 paprikaa
1 tuore chilipalko
2 rkl seesamiöljyä
2 tl juoksevaa hunajaa tai riisisiirappia
1 tl hienoa merisuolaa
2 rkl teriyaki-kastiketta tai soijakastiketta
2 pkt (á 85g) nuudeleita
1 rkl seesaminsiemeniä
nippu tuoretta korianteria
- Kuori ja raasta inkivääri.
- Kuori ja silppua valkosipuli ja sipulinvarret.
- Puhdista ja kuutioi kesäkurpitsat, paprikat ja chili.
- Kuumenna seesamiöljy wokissa ja kuullota kaikki ainekset nopeasti pyöritellen.
- Lisää wokkiin hunaja, suola ja teriyaki-kastike.
- Kiehauta nuudelit kypsäksi, valuta ja lisää wokkiin. Paista hetki.
- Koristele wokki seesamisiemenillä ja tuoreella korianterilla.