Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Suositaanpas salaattia


Oh, mikä SALAATINKASTIKE

1 valkosipulinkynsi
½ sitruunan kuori ja mehu
1 rkl jauhettua juustokuminaa
2 tl paprikaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
3 rkl oliiviöljyä
  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua noin puolisen tuntia ennen käyttöä. 
  2. Puhdista ja silppua salaatti, tomaatit, kurkku ja muut salaattiainekset. Lorauta kastike sekaan ja sekoita.