G L V
150 g margariinia
100 g reilun kaupan tummaa suklaata (70%)
1½ dl riisijauhoja
1 dl perunajauhoja tai 2½ dl vehnäjauhoja
2 rkl reilun kaupan kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1/8 tl suolaa
1 pkt Soyan pehmeää tofua tai 2 luomukananmunaa
3 dl reilun kaupan sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 dl reilun kaupan cashew-pähkinöitä
- Säädä uuni 180 asteeseen.
- Sulata suklaa margariinin kanssa vesihauteessa.
- Sekoita kuivat ainekset keskenään. Pieni pähkinät.
- Vatkaa tofu/kananmunat ja sokerit keskenään.
- Vatkaa sulanut suklaa-margariiniseos.
- Lisää jauhot ja pienityt pähkinät. Sekoita kevyesti, mutta älä vatkaa.
- Voitele ja korppujauhota tai sokeroi leveä uunivuoka.
- Kaada taikina vuokaan. Paista 25 minuuttia.