G L
1 parsakaali
1 makea sipuli
4 dl keitettyä riisiä, quinoaa tai perunamuusia
1 tlk luomutomaattimurskaa
+ ½-1 dl höyrytysnestettä tai vettä
3 luomuvalkosipulinkynttä
1 rkl garam masala-mausteseosta
1 tl yrttisuolaa
1 tlk säilykepapuja (esim. ruskeat pavut)
3 dl edelliseltä aterialta jäänyttä lihaa, kanaa tai tofua
2 dl juustoraastetta (esim. Emmental)
- Säädä uuni 200 asteeseen.
- Paloittele parsakaali ja silppua sipuli. Höyrytä ne pehmeiksi.
- Sekoita kaikki ainekset uunivuokaan. Lisää maltillisesti tomaattomurskan kanssa nestettä - sitä voi lisätä tarvittaessa lisää, mutta liiallinen nesteen käyttö pidentää kypsennysaikaa.
- Ripottele juustoraaste ruoan päälle.
- Paista uunissa 20-25 minuuttia.