G L V
5 dl täysjyvämakaronia tai gluteenitonta pastaa
vettä
1 tl suolaa
3 sipulia
3 valkosipulinkynttä
400 g jauhelihaa (kts.vegaanivinkki alempaa)
2 rkl rypsiöljyä
1 tl yrttisuolaa
2 tl currya
1 tl paprikajauhetta
8 dl soijamaitoa
Lisäksi: Margariinia vuoan voiteluun
- Säädä uuni 200 asteeseen.
- Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.
- Paista jauheliha ja sipulisilppu rypsiöljyssä paistinpannussa. Lisää mausteet lopuksi.
- Voitele uunivuoka.
- Kaada makaronit ja jauheliha vuokaan.
- Sekoita soijamaito joukkoon.
- Paista uunissa 1 tunti.