L
noin 150 g munanuudeleita tai riisinuudeleita
3 rkl öljyä
1 pkt (270g) marinoitua tai savutofua
500 g Thai-pakastevihanneksia tai saman verran tuoreita vihanneksia
1 kevätsipuli
1½ dl mungpavun ituja
1 rkl tamaria tai limetin mehua
2 rkl soijakastiketta
1½ rkl kasvisfondia
1 luomukananmuna
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele tofu ja wokkaa se öljyssä. Kun tofu alkaa ruskistua, lisää vihannekset ja ja silputtu sipuli. Kuullota.
- Lisää keitetyt nuudelit ja idut sekä mausteet, soijakastike ja kasvisfondi. Jos seos vaikuttaa kuivalta, lisää hieman vettä.
- Paista kananmuna toisella pannulla koko ajan paistinlastalla sekoittaen. Kun muna on muuttunut pieneksi hakkelukseksi, sekoita se nuudeleiden sekaan.
Reseptin alkuperä: Laura Voutilainen, laulaja
Kuvaaja: Liisa Valonen