TAIKINA:
4 luomukananmunaa
1½ dl reilun kaupan sokeria
1½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 rkl reilun kaupan kaakaojauhetta
TÄYTE:
150 g margariinia tai voita
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
1 luomukananmunan keltuainen
- Säädä uuni 225 asteeseen.
- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
- Sekoita perunajauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi sokerivaahtoon ja sekoita hyvin.
- Levitä taikina leivinpaperille uunipannulle.
- Paista uunissa 6 minuuttia.
- Sirottele toiselle leivinpaperille hienoa sokeria ja kumoa kypsä torttulevy sen päälle.
- Vaahdota täytteen voi ja tomusokeri.
- Lisää vaniljasokeri ja keltuainen.
- Levitä täyte jäähtyneelle kääretortulle ja rullaa normaalisti.