Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

maanantai 18. lokakuuta 2010

Kookosmaidossa keitetyt banaanit


















G L V

2-3 kpl ruoanlaittobanaaneja tai pieniä vihertäviä banaaneja
9 dl kookosmaitoa 
2 dl sokeria
1/4 tl suolaa
Vaniljajäätelöä
  1. Halkaise ja puolita banaanit. Kiehuata kookosmaito, sokeri ja suola. Lisää banaanit ja keitä 2 minuuttia.
  2. Tarjoile banaanit jälkiruokakupeissa kookosmaidon ja jäätelön kanssa. 
Ohje Kia Heroldin ja Marianne Kiskolan keittokirjasta: "Kuuluisa kasviskeittokirja 2" (Animalia 2005) 
Reseptin alkuperä: Jyrki Kasvi
Kuvaaja: Liisa Valonen