G L V
1 purjo
3 porkkanaa
1 kesäkurpitsa
pari kourallista vihreitä herneitä
1 sellerinvarsi
3 rkl oliiviöljyä1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
pari tomaattia
tuoretta timjamia
1 tl yrttisuolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
HUOM! Jos haluat ruokaisamman keiton, lisää papuja ja kierrepastaa
- Puhdista ja paloittele kasvikset.
- Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasvikset kevyesti. Nosta kansi kattilan päälle ja anna hautua öljyssä miedolla lämmöllä hetken aikaa. Sekoita välillä.
- Lisää neste ja lohko mukaan tomaatit sekä silppua timjami. Kiehauta.
- Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää lopuksi suola ja mustapippuri. Anna hautua hetki ja maista suola. Lisää tarvittaessa.