Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

lauantai 8. toukokuuta 2010

Banaaniletut


















G L 

3 reilun kaupan banaania
2 rkl margariinia
3 luomukananmunaa
5 dl soijamaitoa
2 dl vehnäjauhoja tai 2½ dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
2 rkl reilun kaupan sokeria
1/4 tl suolaa
  1. Muusaa banaanit. 
  2. Sulata margariini.
  3. Vispaa keskenään muusatut banaanit, kananmunat, margariinisula ja soijamaito.
  4. Sekoita kuivat ainekset erillisessä astiassa ja vispaa joukkoon. 
  5. Paista paistinpannulla tai lettupannulla.