L
PANNUKAKKU:
3 luomukananmunaa
8 dl luomumaitoa tai soijamaitoa
4½ dl täysjyväjauhoja
1 tl sokeria
1 tl suolaa
100 g voita tai margariinia
- Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito.
- Sekoita kuivat ainekset keskenään ja vispaa munamaitoon.
- Jätä taikina hetkeksi lepäämään.
- Säädä uuni 225 asteeseen.
- Sulata voi ja lisää taikinaan.
- Nosta muutama voinpalanen uunipannuun.
- Laita uunipannu voipaloineen kuumaan uuniin. Kun voi on sulanut, nosta uunipannu pois ja levitä voi tasaisesti pannulle.
- Kaada taikina pannuun, nosta uuniin ja paista noin 25 minuuttia. Puhko haarukalla ilmakuplat, jos niitä nousee paistaessa.
- Valmista pannukakun paistuessa täyte.
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
1 pkt (270g) savutofua
1 ruukku tuoretta persiljaa
- Kuori ja silppua sipulit.
- Kuullota sipulisilppu rypsiöljyssä.
- Silppua persilja saksilla joukkoon.
- Levitä täyte lämpimän pannukakun päälle ja rullaa pannukakku. Tarjoile ja herkuttele hyvässä seurassa.