G
400 g pennepastaa (tai edelliseltä aterialta jäänyttä)
vettä
suolaa
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
300 g parsakaalia (tai edelliseltä aterialta jäänyttä)
1 rkl oliiviöljyä
1 tl yrttisuolaa
2 tl rouhittua mustapippuria
2-3 dl luomukermaa tai soijakermaa
3 dl raastettua emmental-juustoa
pari kuivunutta leivänpalaa
- Säädä uuni grillivastukselle 200 asteeseen.
- Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Puhdista ja paloittele parsakaali.
- Keitä pasta lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Höyrytä samalla sipuli- ja parsakaalipalat.
- Lorauta oliiviöljy uunivuoan pohjalle.
- Sekoita kaikki ainekset vuokaan ja ripottele päälle juusto ja leivänmurut.
- Nosta uunivuoka uuniin ja paista 3-5 minuuttia kunnes juusto on kauniin ruskea.