G L
2-4 annosta
1 dl auringonkukansiemeniä
2 rkl soijakastiketta
1 pkt maustamatonta tofua
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl sweet chili-kastiketta
1 ruukku salaattia
1 rs (250g) kirsikkatomaatteja
tuoretta korianteria
- Paahda auringonkukansiemenet kuumalla ja kuivalla pannulla. Kumoa siemenet astiaan ja mausta soijakastikkeella.
- Paloittele maustamaton tofu ja taputtele se kuivaksi talouspaperilla. Kuumenna rypsiöljy ja paista tofukuutiot öljyssä kauniin ruskeiksi. Lisää sweet chili-kastike ja pyöräytä tofupalat siinä nopeasti.
- Puhdista ja silppua salaatti, tomaatit ja korianteri.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoa.
Ohjeeni on julkaistu ET-lehdessä tammikuussa 2011.