Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Tomaattikastike tuoreista tomaateista

 
















G L V

6 tomaattia tai 20 kirsikkatomaattia
1 luomusipuli
2 valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl tomaattipyrettä
2 tl paprikajauhetta1 nippu tuoretta basilikaa tai 2 rkl kuivattua
1-2 tl hienoa merisuolaa
(vettä tai kermaa)
  1. Puhdista ja silppua tomaatit ja sipulit. 
  2. Kuullota tomaatti-sipulisilppu öljyssä. 
  3. Lisää pyre ja mausteet. Kiehauta ja sekoita hyvin. 
  4. Tarjoile pastan kanssa.