POHJA:
150 g margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 dl ohrajauhoja
2 rkl vettä
TÄYTE:
1 pkt (270g) marinoitua tofua
125 g fetaa
1 punasipulia
3 valkosipulinkynttä
1 rkl rypsiöljyä
1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
2 rkl sinappia
KASTIKE:
2 luomukananmunaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
1 tl suolaa
2 tl rouhittua mustapippuria
- Säädä uuni 175 asteeseen.
- Nypi keskenään jauhot ja margariini. Lisää vesi. Taikina saa jäädä vähän löysäksi.
- Voitele ja korppujauhota piirasvuoka. Taputtele taikina märillä käsillä vuoan pohjalle ja esipaista noin 10 minuuttia.
- Viipaloi tofu ja feta.
- Kuori ja silppua sipulit. Kuullota.
- Levitä sinappia esipaistetulle pohjalle ja sen jälkeen tofu- ja fetaviipaleet. Levitä sipulisilppu viipaleiden päälle.
- Ripottele kirsikkatomaatit.
- Sekoita kastike ja levitä se piiraan päälle.
- Paista uunissa 40 minuuttia.