Pohja:
1 pkt Digestive-keksejä
0,5 dl margariinisulaa tai rypsiöljyä
1,5 ananasmurskapurkin mehut
Täyte 1:
2 prk ananasmurskaa valutettuna
Täyte 2:
1 prk Tofutti-tuorejuustoa
2 pkt GoGreen-kauravaniljakastiketta
2/3 puolen litran Alpro Yofu -purkista
1 dl perunajauhoa
1 dl tomusokeria
vaniljasokeria
2 ruokalusikallista sitruunamehua
Ohje:
Murenna keksit ja sekoita niiden joukkoon margariinisula ja ananasmehupurkista valutettu ananasmehu. Painele pohja pyöreän vuoan tai irtopohjavuoan pohjalle. Levitä ananasmurska pohjan päälle.
Sekoita juustotäytteen ainekset tasaiseksi massaksi ja kaada ananasmurskan päälle. Siirrä jääkaappiin 15 minuutiksi. Paista kakku noin 160 asteessa 40-45 minuuttia. Jäähdytä useita tunteja tai yön yli jääkaapissa ja tarjoile vadelmien kera.