Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 20. elokuuta 2010

Vierailulla Tertin Kartanossa - alkupalat

Alkupalana kartanon leipäset: 





















* Mallasleivällä Iivarin savumuikkuja, pohjalla vaaleaa sinappikastiketta ja päällä tupsaus katajanmarjahyytelöä, joka vei kielen mennessään. Tertin omissa resepteissä maistuu lähiruoka ja vuodenajat.


















* Mallasleivällä Kohtalon Voima-lammasmakkaraa ja Sieniherkkua. Purkillisen Sieniherkkua söin leivän päällä parissa päivässä. Ensi kerralla ostan santsin mukaan kotiin:)