Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

maanantai 29. marraskuuta 2010

Mangolassi graniittiomenan siemenillä






Helpoin ja suurin suosikkini mansikka-puolukkasmoothien rinnalla on mangolassi. Ihana aamunaloitus tai välipala!


G L V
 
500 g maustamatonta jogurttia tai soijajogurttia
1 pss pakastemangoa
  1.  Sekoita ainekset tehosekoittimessa keskenään.
  2. Koristele graniittiomenan siemenillä tai puolukoilla.