Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 10. syyskuuta 2010

Äidin puolukkamehu



Syksyn puolukkaiset maut kannattaa pullottaa ja nauttia talven mittaan vitamiinipommeina!


8 litraa puolukoita tai karpaloita
4 litraa vettä
50 g viinihappoa
½ kg sokeria mehulitraa kohti
  1. Survo puolukat. 
  2. Mittaa marjasurvoksen joukkoon vesi ja viinihappo.
  3. Anna mehustua vuorokausi kannen alla. 
  4. Siivilöi, lisää sokeri ja pullota puhtaisiin pulloihin.
  5. Säilytä viileässä. 
Ohje Marianne Kiskolan "KOTI-ruokaa koko perheelle"-kirjasta (Tammi 2009)