Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 12. marraskuuta 2010

Juustosalaatti


















G L

½ ruukkua tuoretta salaattia
kourallinen Vuohen Gruyére (Juustoportti)-juustopaloja
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 dl oliiveja
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl rouhittua roseepippuria
  1. Puhdista ja silppua salaatti.
  2. Paloittele juusto pieniksi suupaloiksi.
  3. Huuhtele ja puolita tomaatit.
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään.