Marianne Kiskolan ruokablogi
Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.
Tiedostavan kokin oivallukset
torstai 22. huhtikuuta 2010
Hyvä Terveys-lehti resepteineen
Mariannen ruokafilosofiaa ja herkkureseptejä uusimmassa Hyvä Terveys-lehden Kevyt Kokki-lehdessä. Kuvat: Pia Inberg.
Mustikka-juustokakku
G
150 g piparkakkuja tai gluteenittomia keksejä
1 dl cashewpähkinöitä
50 g margariinia
TÄYTE:
2 pkt (á) maustamatonta tuorejuustoa
2 dl mustikoita
1½ dl raakaruokosokeria
4 luomukananmunaa
2 tl vaniljasokeria
3/4 dl perunajauhoja
- Säädä uuni 175 asteeseen.
- Murskaa keksit ja cashew-pähkinät.
- Sekoita keksimurut, cashew ja sulatettu margariini.
- Painele pohja pyöreän vuoan (halkaisijaltaan n. 23 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta jääkaappiin vetäytymään.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
- Vatkaa keskenään tuorejuusto, perunajauho ja vaniljasokeri.
- Lisää vaahto ja mustikat juustoseokseen ja kaada pohjan päälle.
- Paista uunissa noin 45 min, kunnes täyte on hyytynyt.
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)