3 eriväristä paprikaa
TÄYTE:
1 sipuli
1 iso tomaatti
2 valkosipulinkynttä
100 g pakastemaissia
150 g emmentaljuustoraastetta
1 dl punaista- tai villiriisiä (tai edelliseltä aterialta jäänyttä riisiä)
1 pkt marinoitua tai savustettua tofua (Soya)
loraus kermaa tai soijakermaa
½-1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
- Keitä riisi ja anna sen jäähtyä. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
- Pese ja halkaise paprikat sekä poista siemenkodat. Kuutioi sipuli, tomaatti ja valkosipulit. Sekoita ainekset maissin joukkoon.
- Murenna joukkoon tofu, riisi ja mausteet. Lado paprikat voideltuun vuokaan ja täytä täytteellä. Riptottele päällimmäiseksi juustoraastetta.
- Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes juuston pinta on ruskistunut. Voit jättää paprikat uunin jälkilämpöön hautumaan, jolloin niistä tulee kypsempiä.