G
POHJA:
2 dl riisijauhoja
½ dl perunamuusijauhe
2 rkl margariinia
1 prk (250g) maitorahkaa
TÄYTE:
½ l lampaankääpiä tai muita sieniä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
2 rkl margariinia
1 prk soijakermaa
1 luomukananmuna
1 tl suolaa
2 tl rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua kirveliä
1 dl emmentalraastetta
- Säädä uuni 225 asteeseen.
- Nypi pohjan ainekset toisiinsa.
- Valmista täyte: Puhdista ja paloittele sienet.
- Kuori ja silppua sipulit.
- Sulata margariini kasarissa ja kuullota sipulit. Lisää sienet ja kuumenna nopeasti, jotta neste haihtuu.
- Siirrä kasari levyltä ja lisää loput ainekset paitsi juustoraaste.
- Öljyä uunivuoka ja taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
- Kaada täyte taikinan päälle ja ripottele juustoraaste.
- Paista uunissa noin 30 minuuttia.