Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 18. kesäkuuta 2010

Minttuinen adukipapulisuke





G L V

3 dl keitettyjä adukipapuja
1 pkt (270g) Soyan pehmeää tofua
1 tl muskottipähkinää
1 tl mustapippurirouhetta
½-1 tl yrttisuolaa
1 rkl nippu tuoretta minttua



 
  1. Keitä adukipavut. 
  2. Sekoita kaikki muut ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
  3. Lisää jäähtyneet adukipavut kastikkeeseen ja tarjoile lisukkeena tai kastikkeena.
  4. Ilman adukipapuja voit käyttää pehmeä tofu-kastike on hyvää dippinä tai salaattikastikkeena.
Ohje Kia Heroldin ja Marianne Kiskolan keittokirjasta: "Kuuluisa kasviskeittokirja 2" (Animalia 2005)

Ennenvanha.fi






 www.ennenvanha.fi
Ennenvanha.fi:stä löytyy viikoittain Mariannen ajatuksia ruoasta ennen vanhaan.