Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

tiistai 26. lokakuuta 2010

Mariannen keittokirjat nyt saatavilla blogin kautta!Toiveisiinne on vastattu:) Keittokirjaosiosta on nyt mahdollisuus tilata keittokirjojani.

Onnistuin saamaan blogilleni myyntiin muutaman Kasvisruokaa Aasiasta-kirjan, pari HOT-kirjaa ja yhden Papu, porkkana ja hillopulla-kirjan. Ne ovat muutoin loppuunmyydyt. TOFU-keittokirjaa ja KOTI-ruokaa koko perheelle saa vielä hyvin - Pikkumimmien ja Pikkujätkien keittokirjoja on saatavilla muutama kpl. Joku kyseli HOT-kirjan englanninkielistä versiota. Sitä minulla ei valitettavasti ole kuin oma kappaleeni - en tiedä, löytyisikö Amazonin kautta? Toivotaan, että Tammi ottaa uuden painoksen Papu, porkkana & hillopullasta, sillä sitä kysellään koko ajan. Siitä asiasta voi vedota Tammelle suoraan. Toivotaan parasta!!!

Tilatessasi keittokirjan, maksa kirja postimaksuineen Mariannen tilille: 578954-220120 VIITE: 8992 ja laita kuitti ja osoitetiedot sähköpostitse: marianne@catwolfproductions.com
 
Jos haluat omistuskirjoituksen kirjaan, muistathan mainita sen viestissäsi :) 

Reilun kaupan viikot


Reilu kauppa on sydämen asialla minulle. Muutoin en olisi muutama vuosi sitten perustanut FairMarya ja ravannut ympäri kolmansia maita tapaamassa paikallisia yrittäjiä, naisia, lapsia, kouluja, järjestöjä ym. Ja pariin otteeseen meinannut hengestäni päästä:) Olen kirjoittanut Ennenvanha.fi:ssä lokakuun ajan viikoittain reilusta kaupasta - ja sen merkityksestä kolmansien maiden naisille ja lapsille. Koska olen omin silmin saanut seurata, millaisia mullistavia vaikutuksia asialla on ihmisten elämänlaadun parantamiseen ja tämän maailman järkeväksi saamiseen, mielelläni kerron asioista niille, jotka haluavat kuulla. Historian valossa on suorastaan ihme, ettemme me ole edelleen kehitysmaa - kuten olimme vain muutama vuosikymmen sitten. Kurkataan olkamme yli äitiemme ja isoäitiemme elämään, sen kauemmas ei aikamatkailussa tarvitse mennä. 

 
Kuvat Keskon messuilta Tampereelta syksyllä 2010, joissa Marianne kertoi reilusta kaupasta ja reilusta kokkaamisesta reilun kaupan standilla ruokatoimittajan roolissa.