G L
1 dl rouhittua reilun kaupan tummaa suklaata
noin 15 kpl kuorittuja pistaaseja
1 luomusitruunan raastettu kuori
125 g huoneenlämpöistä margariinia
1½ dl reilun kaupan sokeria
1 luomukananmuna
2½ dl riisijauhoja
1 tl leivinjauhetta
- Kuumenna uuni 180 asteeseen.
- Rouhi veitsellä suklaa ja pistaasit.
- Kuori sitruunan kuori perunankuorimisveitsellä ja pilko pieniksi paloiksi.
- Vatkaa sähkövatkaimella margariini ja sokeri pehmeäksi massaksi.
- Vatkaa joukkoon kananmuna.
- Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan ja vatkaa.
- Sekoita suklaa, pistaasit ja sitruunankuorenpalat taikinaan.
- Nosta leivinpaperilla vuoratulle pellille ruokalusikalla taikinaa ja taputa kekseiksi.
- Paista uunissa 15 minuuttia.