Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

tiistai 11. toukokuuta 2010

Pirteä pirtelö parempaan kuntoon


Tämä on meidän perheen lempiaamiainen. Pojista on hauskaa surruuttaa jo aamuvarhaisella pärinäkoneilla.

G L V 

1 reilun kaupan banaani
3 dl (jäisiä) mustikoita, muita marjoja tai hedelmiä
½ dl kookoshiutaleita
½ dl kauraleseitä
1 l kalsiumrikastettua kaura- tai riisimaitoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti