Marianne Kiskolan ruokablogi
Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.
Tiedostavan kokin oivallukset
tiistai 11. toukokuuta 2010
Pirteä pirtelö parempaan kuntoon
Tämä on meidän perheen lempiaamiainen. Pojista on hauskaa surruuttaa jo aamuvarhaisella pärinäkoneilla.
G L V
1 reilun kaupan banaani
3 dl (jäisiä) mustikoita, muita marjoja tai hedelmiä
½ dl kookoshiutaleita
½ dl kauraleseitä
1 l kalsiumrikastettua kaura- tai riisimaitoa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti