Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Käsittämättömiä sattumuksia ruokakuvauksissa

Kuva rikospaikalta:)

 
Jos sinulla on kissa, seuraava tapahtumasarja ei todennäköisesti hätkäytä sinua mitenkään. Kesken ruokakuvausten kakun päältä katoaa kolme marenkia kuin taikatempussa. Ensimmäisessä kuvassa marengit paikallaan - seuraavassa kuvassa: KADONNEET! Sadasosasekunnissa tehty rikos selviää pian ja syyllinen jää marengit parrassa kiinni. Kissavauva Myky oli haistanut jotain aivan ihanaa ja mennyt tutustumaan marenkien maailmaan. Pahaksi onneksi marengit olivat vielä aika tahmeita ja jäivät sen partaan roikkumaan. Naapurini ovat tottuneet kaikenlaiseen, mutta marenkipartaisen kissan perässä kipittävään keittokirjailijaan he eivät olleet aiemmin vielä törmänneet.

Syylliseksi havaittu ja todettu - ja kaiken anteeksi saanut:)2 kommenttia:

  1. Ei kissaa, mutta jokin muu voima saattaisi kyllä pari marenkia kadottaa. Käsi ja suu toimivat yhdessä juonikkaasti eikä ajatus ehdi seurata :D

    VastaaPoista
  2. Olen kuullut näistä salaliittoteorioista ja voin vakuuttaa, että niissä on juonikas, marenkinen perä!

    VastaaPoista