Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Pippuria EspanjastaYstäväni tietävät makuni, eivätkä yritäkään sisustaa taloani turhalla romppeella. Minulle kannattaakin tuoda matkamuistoksi RUOKAA - kuten itsekin tuon. Suosikkiostokseni ovat teet ja mausteet - niissä riittää tullimiehillä aina epäiltävää. Lähinnä: Omaan käyttöön?? Kuinka ihmeessä KUKAAN voi käyttää näin paljon mausteita tai juoda näin paljon teetä! Ystäväni oli vastikään Espanjassa ja poimi pihapuusta minulle tuliaisiksi pippureita. Nostin ne kuivumaan keittiön seinälle ja joka päivä kokatessani, pippureita pataan heittäessä, lämmöllä siunaan ystävääni. Ystävät ovat Elämän puoli ruokaa.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla.
    Minäkin tykkään ruokatuliaisista. Ihania pippureita ystävältä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Omenaminttu! Kuinka ollakaan, sain juuri pussillisen currya ja suolapaahdettuja cashew-pähkinöitä sekä kardemummakahvia. Ihania hemmottelutuliaisia ihanilta ystäviltä:)

    VastaaPoista