250 g voita tai margariinia
2½ dl sokeria
3 kpl vapaan kanan kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
2 dl perunajauhoja
1 dl Tertin yrttimaustesokeria
2 tl leivinjauhetta
½ dl sitruslikööriä
- Säädä uuni 175 asteeseen.
- Vaahdota voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
- Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset taikinaan.
- Lisää likööri ja sekoita taikinaa mahdollisimman vähän.
- Voitele ja korppujauhota tai sokeroi kakkuvuoka.
- Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista 1 tunti uunin alimmalla tasolla.
Vierailin aivan hiljattain tuolla Tertin kartanossa. Fantastinen paikka! Paljon ruokainspiraatiota ja virkistystä kaikille aisteille. (Ikuistin kuviksikin kartanoa, Salaisuuksien puutarhaa sekä yrttitarhaa, jos kiinnostaa kurkata.)
VastaaPoistaNiin on - kestosuosikkini on ruokien ulkopuolelta ruususaippua! Ihana tuoksu ja koostumus:)
VastaaPoista