G L V
1 kg keitettyjä, kuorittuja perunoita
200 g vihreitä papuja - tuoreita tai pakaste
3 vartta kevätsipulia tai purjon pehmeää sisusosaa
kourallinen villirucolaa
1 dl pestoa (kts.voimapeston ohje)
- Jos käytät tuoreita papuja, saksi papujen päät pois ja kiehauta papuja suolavedessä muutaman minuutin ajan. Papu saa jäädä hieman napakaksi.
- Paloittele keitetyt, jäähtyneet perunat ja silppua sipuli. Sekoita ainekset keskenään ja lisää pesto.
Meillä on varmaan vähän sama maku ruuan ja/tai ruoka-aineiden suhteen, koska tämäkin on sellanen resepti, jota teen oikein mielelläni meillä kotona! Pidän paljon peruna-papusalaatista ja Italiassa sitä valmistetaankin monella eri tavalla - lämpimänä tai kylmänä, etikkapapujen kanssa tai öljypohjaiseen kastikkeeseen. Namia! :)
VastaaPoistaPapu pavun tuntee:)
VastaaPoista