Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Helppo perunasalaatti pestolla


















G L V

1 kg keitettyjä, kuorittuja perunoita
200 g vihreitä papuja - tuoreita tai pakaste
3 vartta kevätsipulia tai purjon pehmeää sisusosaa
kourallinen villirucolaa
1 dl pestoa (kts.voimapeston ohje)
  1. Jos käytät tuoreita papuja, saksi papujen päät pois ja kiehauta papuja suolavedessä muutaman minuutin ajan. Papu saa jäädä hieman napakaksi.
  2. Paloittele keitetyt, jäähtyneet perunat ja silppua sipuli. Sekoita ainekset keskenään ja lisää pesto.

2 kommenttia:

  1. Meillä on varmaan vähän sama maku ruuan ja/tai ruoka-aineiden suhteen, koska tämäkin on sellanen resepti, jota teen oikein mielelläni meillä kotona! Pidän paljon peruna-papusalaatista ja Italiassa sitä valmistetaankin monella eri tavalla - lämpimänä tai kylmänä, etikkapapujen kanssa tai öljypohjaiseen kastikkeeseen. Namia! :)

    VastaaPoista