G L V
125 g reilun kaupan tummaa suklaata (70%)
15 g margariinia tai voita
100 g reilun kaupan cashew-pähkinöitä
½ dl reilun kaupan aprikoosi-parapähkinäsekoitusta
1 dl gluteenitonta/reilun kaupan mysliä
3 rkl rommia
1 dl tomusokeria
Lisäksi:
Tomusokeria
- Sulata suklaa ja margariini tai voi vesihauteessa. Varo, ettei vettä pääse suklaan sekaan, sillä suklaa leikkaa silloin kiinni.
- Murskaa sillä välin pähkinät pieneksi ja saksi aprikoosit.
- Sekoita kaikki ainekset sulaan suklaaseen. Jos seos vaikuttaa liian löysältä, lisää mysliä.
- Anna seoksen jähmettyä hetken viileässä ja pyörittele sitten pieniksi palloiksi.
- Nosta tryffelipallot jääkaappiin jähmettymään.
- Pyörittele tryffelipallot tomusokerissa tai kaakaojauheessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti