Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

lauantai 4. joulukuuta 2010

Kimin Deep Blue-herkkusieni-aurajuustopasta

 


250 g pastaa tai gluteenitonta pastaa
200 g herkkusieniä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
250 g smetanaa
170 g aurajuustoa
pipuria
tuoretta basilikaa
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko sipuli, valkosipulinkynnet ja herkkusienet ruskista niitä pannulla. 
  2. Sulata toisessa kattilassa miedolla lämmöllä juusto ja smetana. Kun juusto on sulanut smetanaan, lisää sipuli, valkosipuli ja herkkusienet kattilaan. Lisää pippuria, mutta älä käytä suolaa, sillä aurajuusto on jo valmiiksi hyvin suolaista. 
  3. Kaada kastike pastan päälle ja koristele basilikanlehdillä.
Ohje Kia Heroldin ja Marianne Kiskolan keittokirjasta: "Kuuluisa kasviskeittokirja 2" (Animalia 2005) 
Reseptin alkuperä: Kim Herold
Kuvaaja: Liisa Valonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti