Marianne Kiskolan ruokablogi
Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.
Tiedostavan kokin oivallukset
sunnuntai 27. maaliskuuta 2011
Banaaninami
Välipalaksi soseutetaan sauvasekoittimella tai haarukalla terveellinen ja herkullinen Banaaninami
G L V
3 reilun kaupan banaania
3 dl punaisia marjoja
loraus juoksevaa hunajaa tai vaahterasiirappia
Tunnisteet:
banaani,
gluteeniton resepti,
laktoositon,
reilu kauppa,
Reissaajat,
vegaani
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti