Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Charter Club 01/2011

On mielekästä päästä vaikuttamaan ammattikuskien ruokavalioon - se kun yleensä on epäsäännöllisen ja raskaan työn vuoksi aika retuperällä. On tärkeää antaa helppoja, selkeitä vinkkejä ja oivalluksia terveellisemmän elämän saavuttamiseksi. Pidetään kuskit ja autot tiellä!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti