Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 28. huhtikuuta 2011

Curryperunasalaatti Groove FM:lle




Curryperunasalaatti
G L V

8 pientä, jäähtynyttä perunaa
2 rkl auringonkukkaöljyä
1 punasipuli
1 rkl mietoa currytahnaa
1 tl sokeria
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
3 dl maustamatonta jogurttia tai soijajogurttia
1 ruukku tuoretta korianteria tai kevätsipulia


1) Kuori ja kuutioi perunat.
2) Kuumenna öljy ja paista perunat kauniin ruskeiksi. Pienennä lämpöä.
3) Kuori ja silppua punasipuli. Kuullota.
4) Lisää mausteet ja kuumenna. Sekoita hyvin.
5) Käännä lämpö pois ja lisää jogurtti. Sekoita.
6) Silppua tuore korianteri salaattiin.

VINKKI: Ennen kuin lisäät suolaa, tarkista miten paljon käyttämäsi currytahna sisältää suolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti