Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Mämmijäädyke Groove FM:lle

Mämmijäädyke

½ l vatkautuvaa soijakermaa tai luomukermaa
3 dl mämmiä

1) Vispaa kerma vaahdoksi.
2) Lisää mämmi vaahtoon.
3) Sekoita ainekset keskenään.
4) Pakasta kannellisessa, pakastuksenkestävässä kulhossa ja käy sekoittamassa haarukalla välillä, jotta jäädykkeeseen ei muodostu jäähilettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti